Днешните сцени от редакцията на в. Труд са грозни гледки.

...
Днешните сцени от редакцията на в. Труд са грозни гледки.
Коментари Харесай

Столичният общински съветник Карлос Контрера: Спорът за задължения е смокинов лист, който да оправдае ошамарването на една медия

" Днешните подиуми от редакцията на в. " Труд " са грозни гледки. Спорът за неплатени или неуредени отговорности ми се вижда просто смокинов лист, който да оправдае ошамарването на една национална медия ", разяснява общинският консултант от " Патриоти за София " Карлос Контрера във фейсбук:

Може да не сме съгласни с някои позиции, може изобщо да не се харесват на някого, само че сходни наказателни акции са неприемливи и неприемливи. Умно-красивата общественост реве от кеф. Поддръжниците на " смяната " и те. Скотско отношение към една медия. Едно е да се подлагаме на критика и спорим, друго е да акламираме явна наказателна акция против медия. От частното да поразсъждаваме към общото. Ако този метод се утвърждава и приема със сардонични усмивки, на следващия ден...? Когато днешните ортаци се скарат и ги подкара силовото крило, тогава? Ще има ли плач и късане на ризи тогава? Нелепо е вчерашните плачльовци за свободата на словото, през днешния ден да оправдават днешните дейности против в. Труд. Ясно е, че това е акция по задръстване на устите на инакомислещите. Но бъдете спокойни, на следващия ден ще дойдат и за вас. Вижте по какъв начин менторите забиха нож в гърба на ДъБъ и си спретнаха нов план. Същото чака и някогашните борци за свободата на словото и днешни акламиращи затварянето на редакциите на Труд. Поне стана ясно какъв брой чинат правилата и идеите на дежурните вресльовци за права и свободи...от ден до пладне, съгласно интереса и феса.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР