Днешните мъже са самотни, дебели, сексуално гладни в безкрайно търсене

...
Днешните мъже са самотни, дебели, сексуално гладни в безкрайно търсене
Коментари Харесай

Киро, но не Петков: Днешните мъже са самотни, дебели и сексуално гладни

" Днешните мъже са самотни, дебели, полово гладни в безпределно търсене на нещо, с цел да попълнят празнотата в техния живот, изсмукан от МАТРИЦАТА и " овластените " преобладаващи съпруги. Децата са егоистично захласнати от сексуализирани селфита, те знаят повече за малоумните реалити шоута и чалга проститутки, а не за значимите събития оформящи нашата реалност в предишното и през днешния ден ", показа Кирил Вълчев, прочут повече като Киро Скалата.

" Хомосексуалистът = масон, безконечен щеф на ФБР Едгар Хувър споделя: " Индивидът е усложнен от приемането лице-в-лице с конспирацията, тя е толкоз чудовищна, че не има вяра в съществуването и. Съвременния разум още не е стигнал до тази реализация на злото, която владее човешкия свят. Бавно, само че несъмнено се кастрират същинските права и свободи, както всяко възприятие за качество, всичко е на ниска цена, принизено и обезмислено. Подмяната на същинските полезности към този момент е действителност ", показа още културистът.

" Ако някой ТЕСТОСТЕРОНОВ образец получи просветление за невидимата робия и се опълчи против системата. Вратите безмълвно ще се затварят и авторитетните позиции отхвърлят,т ой ще е набеден, банкрутирал или даже погубен. В бъдеще, същинските бунтари и дисиденти ще бъдат лишени от заем и достъп до бизнеса, натикани в ъгъла или пандиза.

ИДЕОЛОГИЯТА НА СВЕТОВНАТА ТИРАНИЯ, ИЛЮМИНИЗМА, ПРОИЗЛИЗА ОТ ЕВРЕЙСКАТА КАБАЛА, ТЯ ПРОПОВЯДВА, ЧЕ ЧОВЕК (БАНКЕРИТЕ) УЗУРПИРАТ МЯСТОТО на БОГ и СЪЗДАВА Народоосвободителна въстаническа армия " ИСТИНА "! ", сподели още Скалата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР