Днешната сесия на общинския съвет във Враца не мина без

...
Днешната сесия на общинския съвет във Враца не мина без
Коментари Харесай

Сеир на сесията на общинския съвет във Враца: Банчев оплю управлението на ГЕРБ

Днешната сесия на общинския съвет във Враца не мина без рядкости. Само за няколко минути Борислав Банчев съумя да внесе и да отдръпна докладна, като сред двете си решения той оплю цветущо ръководството на ГЕРБ.
Съветникът внесе предложение за разпределяне на спомагателни средства на сенаторите за покриване на разноски за професионални съвещания, превоз и други действия, свързани с работата им. В момента им се отпускат 300 лв., само че Банчев съобщи, че те не са задоволителни и изиска да са в размер на минималната работна заплата – 510 лв..
Сенаторът изясни, че не вижда нищо неприятно всеки един от сътрудниците му умело да се приготвя за сесии. „ Лично аз имам контракт с адвокатска адвокатска фирма и всеки месец си заплащам по 300 лв. за съвещания “, уточни Банчев. Той добави, че всеки един от сътрудниците му би трябвало да следва образеца му, изключително когато се гледа бюджета на общината. Тази година той в размер на 53 млн. лв., които би трябвало да се разпределят деликатно.
Банчев съумя да обвърже тирадата си с оферти план-прием след VII клас, който разбуни обществеността във Враца през последните 10 дни. По думите му, казусът не е къде ще отидат учениците, а „ 10-годишното ръководство на ГЕРБ, през което Враца се е изселила “.
В края на монолога си Банчев отдръпна докладната си за увеличение на разноските на съветниците с претекста, че сътрудниците му „ още не са узрели да работят с разум и подготвеност “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР