Днешната програма от петия кръг в Лигата на нациите предлага

...
Днешната програма от петия кръг в Лигата на нациите предлага
Коментари Харесай

Време е за решаващи битки в Лигата на нациите

Днешната стратегия от петия кръг в Лигата на нациите предлага общо 10 мача в три от дивизиите. Още довечера можем да станем част на развръзка в част от групите. Най-интересно сигурно ще е в Лига " А ", където досега се получиха много непредвидени резултати. 

В група 1 водачът Дания ще гостува на Хърватия и при победа ще си подсигурява първото място в крайното класиране. " Ватрените " ще търсят наложителен триумф, с цел да смъкват " аления динамит " от върха преди последните дуели. В другия мач Франция посреща Австрия в опит да се измъкне от дъното в подреждането. " Петлите " имат единствено 2 точки и рискуват да изпаднат в по-долната Лига " В ". 

В група 4 води Нидерландия. Довечера " лалетата " ще гостуват на Полша и възможна победа на 90% ще ги бетонира на първото място. Амбиции за първото място има и Белгия. " Червените дяволи " ще са хазаин на Уелс и би трябвало непременно да завоюват, с цел да запазят интригата преди директния дуели с Нидерландия в Амстердам след три дни. 

В група 1 на Лига " С " Турция е с цялостен актив от 12 точки и голова разлика 14:0. Дори тъждество в семейството на Люксембург ще е задоволително на състава на Щефан Кунц да си подсигурява първото място. В другата среща Литва излиза във Вилнюс против новобранеца Фарьорски острови. 

Ситуацията в група 3 е сходна. Лидерът Казахстан е хазаин на Беларус и в случай че завоюва, няма по какъв начин да бъде свален от първата позиция. На второ място е отборът на Словакия, който посреща Азербайджан.

В група 1 на Лига " D " без конкуренция досега е Латвия. Латвийците са с цялостен актив от 12 точки, а тази вечер ще одобряват в Даугава втория Молдова, който се нуждае от наложителна победа, с цел да резервира нежни шансове за първото място. Домакините ще са удовлетворени и на тъждество. В дербито на дъното Лихтнещайн ще е хазаин на Андора.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР