Днешната лихвена среда не е от полза за тези, които

...
Днешната лихвена среда не е от полза за тези, които
Коментари Харесай

12 най-добри CD сметки за отваряне през април 2024 г.

Днешната лихвена среда не е от изгода за тези, които желаят да заемат пари. От друга страна, в случай че спестявате, днешните високи лихвени проценти евентуално са добре пристигнали. В края на краищата, средата с високи лихвени проценти ви дава повече благоприятни условия да спечелите значима възвръщаемост на празните си пари. А депозитните документи (CD) са вълнуващ метод за това.

Но днешните високи лихвени проценти няма да продължат постоянно. Лихвените проценти нормално се покачват и падат в отговор на макроикономически промени. Един от най-големите стопански мотори на интереса е инфлацията. Всъщност днешните високи проценти са артикул на отговора на Федералния запас на високата инфлация от ерата на Коронавирус - инфлация, която от този момент се охлади.

Въпреки че равнището на инфлация към момента не е паднало до 2 на Федералния запас % цел, тази цифра доближи 3,2% през февруари; доста усъвършенстване по отношение на лихвения % от 9,1%, следен през юни 2022 г. скоро след първите покачвания на лихвени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР