Днешната дата беше чакана с нетърпение от милиони геймъри по

...
Днешната дата беше чакана с нетърпение от милиони геймъри по
Коментари Харесай

FIFA 20 обещава да бъде разтърсваща

Днешната дата беше чакана с неспокойствие от милиони геймъри по света. Причината - от EA Sports разкриха първи публични елементи за идващото издание на FIFA, което се чака да излезе на пазара в края на септември. Феновете не останаха разочаровани поради многочислените нововъведения на играта, които дават обещание да бъдат повече от забавни.

Най-вълнуващата оригиналност несъмнено е новият формат, на който потребителите ще могат да се любуват - VOLTA. За него производителите издават, че мачове ще могат да се играят не на обичайното тревно игрище, а на всевъзможни разнообразни настилки и локации - от подлез в Амстердам през квартална клетка в Лондон до покрив в Токио.
Break New Ground with VOLTA Football in #FIFA20 #VOLTA https://t.co/TUWEow0DSf pic.twitter.com/cuPqfQtrGt
— EA SPORTS FIFA (@EASPORTSFIFA) June 8, 2019 Този формат допуска и разлини подраздели - да изградиш собствен личен състав във VOLTA World, да изведеш своя виртуален състезател до славата във VOLTA Story Mode, да играеш за промоции и за оцеляване онлайн във VOLTA League или да играеш с обичаните си професионални тимове, само че на улицата посредством VOLTA Kick-Off.

Това не е всичко: има и други нови формати - 3v3 Rush без вратари, 4v4, 4v4 Rush, 5v5, че даже и професионален футзал. Срещите могат да се играят на най-различни по величина терени и места със или без стени, давайки независимост на потребителите да се потопят в играта по собствен личен метод.

Последно, само че не и по значимост - всеки състезател ще има опция да си сътвори собствен независим аватар във FIFA 20, като за тази цел ще може да употребява най-различни облекла, обувки, прически, татуировки и празненства. Въпросният аватар ще може да минава през серия от провокации в играта.

С наближаването на септември ще излизат от ден на ден елементи, свързани с FIFA 20, като можете да разчитате на Sportal.bg да ви осведоми за тях.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР