Днешна България с този архаичен капитализъм има нужда от силна

...
Днешна България с този архаичен капитализъм има нужда от силна
Коментари Харесай

Валери Жаблянов: При този архаичен капитализъм България има нужда от силна левица

Днешна България с този остарял капитализъм има потребност от мощна левица, съобщи Валери Жаблянов, който напусна ПГ на ”БСП за България ”.
Той акцентира, че е член на партията.

" Трудно се прави от самостоятелен депутат парламентарна политика, само че все пак ние като неофициална група направихме много оферти, които отстояват лявата политическа концепция – за необлагаемия най-малко, която не беше предпазена от Българска социалистическа партия, първи гласувахме против Кодекса на труда ", уточни Жаблянов пред Българска национална телевизия.

" Ако съберем времето, в което Българска социалистическа партия не е работила в този парламент, ще се събере една година от четиригодишен мандат, което извади партията и я трансформира в непарламентарна политическа мощ, намали нейните парламентарни благоприятни условия, влияе върху отрицателни процеси, които протичат в учредителен проект в партията”, означи той.

Според него ГЕРБ ръководи коронакризата непоследователно. Реагира се ситуативно и на момента, само че България като цяло се движи в общото русло на европейската политика.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР