Днес започва последният кръг от груповата фаза в тазгодишното издание

...
Днес започва последният кръг от груповата фаза в тазгодишното издание
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед се надява на чудо, за да не отпадне от ШЛ

Днес стартира последният кръг от груповата фаза в тазгодишното издание на Шампионската лига.

В общо осемте потока остават единствено 4 незнайни за директните елиминации, защото дузина тимове към този момент си осигуриха присъединяване в идната фаза.

В група А е ясно, че Байерн (Мюнхен) ще продължи напред като победител с 13 точки, а вторият осминафиналист ще е спечелилият от дуела Копенхаген – Галатасарай.

Ако подобен няма и се стигне до тъждество, то Манчестър Юнайтед би трябвало да победи баварците, с цел да не отпадне, в противоположен случай напред ще продължи Копенхаген.

Наполи пък би трябвало да не загуби от Брага у дома, с цел да вземе квота за елиминациите.

ДНЕС, 22:00 ЧАСА, МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД – БАЙЕРН МЮНХЕН

Настроението на „ Олд Трафорд “ е минорно освен поради илюзорните шансове на Юнайтед да излезе от групата в Шампионска лига, само че и поради първата в историята на клуба домакинска загуба от Борнемут с 0:3 във Висшата лига. Освен, че би трябвало да се надява на тъждество в другия мач от потока и победа над Байерн, британският гранд има куп контузени футболисти и по предписание играе мъчно против немския хегемон. Манчестър Юнайтед завоюва единствено 1 от последните 10 конфликта с баварците, които дадоха обещание на почитателите да търсят реванш след срамната загуба от Айнтрахт (Франкфурт) с 1:5 в Бундеслигата, също в събота, която бе първа за тях от 5 срещи и едвам 3-а за целия сезон.

ПРОГНОЗА:    2

ДНЕС, 22:00 ЧАСА, НАПОЛИ – БРАГА

Наполи победи противника с 2:1 като посетител в първия мач и в този момент би трябвало да не загуби, в случай че желае да продължи напред. Домакините са в неприятна серия от 3 поредни провали, само че би трябвало да отчетем, че те бяха нанесени от тимове като Реал (Мадрид), Интер и Ювентус, до момента в който гостите идват непобедени в 5 срещи от всички шампионати. Брага завоюва последните си 3 визити, само че в Шампионската лига съумя да победи само Унион (Берлин) досега и ще е същинска изненада, в случай че успее да вземе нещо от Неапол.

ПРОГНОЗА:    1

Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР