Днес започва подбора на съдебните заседатели, които трябва да решат

...
Днес започва подбора на съдебните заседатели, които трябва да решат
Коментари Харесай

Започва съдебното дело на Huawei срещу Verizon

Днес стартира подбора на правосъдните заседатели, които би трябвало да решат сред производителя на телекомуникационно съоръжение Huawei Technologies Co Ltd и американския мобилен оператор Verizon Communications.

През месец февруари 2020 година Huawei заведе правосъдно дело против Verizon в два окръжни съда на щата Тексас, като и в двата случая съобщи, че американският мобилен оператор без каквото и да било позволение е употребявал десетки патенти на Huawei в области като компютърни мрежи, безвредно натоварване на мобилните мрежи и видеовръзка.

Милата година, Verizon разгласи тези дейности на китайския софтуерен колос като пиар ход и скрита офанзива против компанията, която има за цел да наруши нейната цялостна софтуерна екосистема. Verizon подаде насрещни правосъдни искове против Huawei, като от своя страна съобщи, че китайският производител е нарушил патенти на Verizon. След това Huawei сподели, че единствено желае да помоли Verizon да почита вложенията на Huawei в научните проучвания и разработките, като или заплати потреблението на неговите патенти, или да спре да ги употребява.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР