Днес започва нашият Месец на призраците. Очаквайте всеки ден да

...
Днес започва нашият Месец на призраците. Очаквайте всеки ден да
Коментари Харесай

Истински ли е призракът на Тереза Фидалго?

Днес стартира нашият Месец на призраците. Очаквайте всеки ден да Ви описваме истории за призраци, духове и привидения. Започваме нашето странствуване в паранормалното с един прочут фантом, този на Тереза Фидалго. Всичко стартира през 1983 година Тогава, в автомобилна злополука край Синтра (Sintra), Португалия, момиче на име Тереза ​​Фидалго (Teresa Fidalgo) умира. Десетилетия след този случай, към момента се приказва за това момиче. Причината е, че се твърди, че духът й към момента обикаля, като фантом и предизвиква несгоди.



„ Аз съм Тереза ​​Фидалго и в случай че не публикувате това 20 пъти, ще бъда с вас вечно. ” В наши дни, този цитат “разби ” обществените мрежи, като WhatsApp, Instagram и Фейсбук. Тереза ​​Фидалго се подрежда по-популярност в челните места, дружно със Слендърмен (Slender Man), Мотман (Mothman), Кървавата Мери и други паранормални създания. В интернет се появява видео (ще го гледате по-долу), което претендира, че на него е сниман призракът на Тереза ​​Фидалго. В него, трима другари пътуват с кола в тъмна нощ. Обсъждат призраци и други сходни неща, когато виждат млада жена да върви в профил на пътя. Канят я в колата. Тя е безшумно момиче и не поддържа връзка с тях. Изведнъж момичето показва към част от пътя и споделя, че тук е имало случай, в който тя е умряла. Лицето й се покрива с кръв, чуват се викове, а колата катастрофира. Твърди се, че двама от пасажерите – момче и момиче са починали, а третият, на име Дейвид, оцелва, но никога не изяснява какво тъкмо се е случило през тази нощ. Четете още: Убийства, приписвани на паранормални създания (част 1) Полицията разкрила, че момиче, на име Тереза ​​Фидалго, е починало при автомобилна злополука, през 1983 година, на тъкмо това място. Гледайте видеото за случилото се през тази нощ.
Един от потребителите, коментиращи фрагментите, написа:  „ Това е същинско. Бях с още двама другари. Пътувахме с кола в този регион. Изведнъж  видяхме момиче в бяла рокля да пресича пътя. Подминахме, само че взехме решение да се върнем и до момента в който създадем противоположен завой, с цел да забележим какво става с момичето, то беше изчезнало. ” Но, за това видео има и друга история. Инцидентът с Тереза ​​Фидалго през 1983 година може би е истински, само че за фрагментите, които гледахте, се оповестява, че не са действителни. Представената история е подправена, основана от Дейвид Ребордо (David Rebordão), от Португалия. Този късометражен филм той назовава „ A Curva ”. В изявление си местен новинарски канал, основателят на този филм декларира, че историята е по негов сценарий и не е същинска. Изглежда, че е сходна на историята за Бялата дама (White Lady Legends), разказвана по целия свят, в продължение на доста години. Намеренията на Дейвид Ребордо да снима този филм, по негови думи, били да предизвести хората, никога да не качват чужд, който върви по пътя, защото в днешно време е много рисково. Дали Ребордо е в действителност основателят на този филм, както твърди той? Призракът на Тереза ​​Фидалго същински ли е или е подправен? Съществуват ли призраци или не? Отговорът е от вас …
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР