Днес започва и битката в група G, като първата среща

...
Днес започва и битката в група G, като първата среща
Коментари Харесай

Световно по футбол 2018: Белгия - Панама

Днес стартира и борбата в група G, като първата среща ще опълчи един от тимовете, към който има най-големи упования Белгия и новобранецът Панама. Мачът е с начален час 18:00 и ще може да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg .

Световното състезание по футбол 2018 е в разгара си и почитателите се любуват на първите мачове от груповата фаза. Белгия е в привидно лесна група, като огромният съперник на " алените дяволи " е отбора на Англия, който по-късно ще се изправи против Тунис.
Тимът на Роберто Мартинес е цялостен със звезди, като поколението е време да покаже и отборната игра, която всички чакат от тях. Безспорно огромните очаквания са към атакуващата линия на отбора, която е построена от Кевин де Бройне, Еден Азар и Ромелу Лукаку. Големият изчезнал за тима на Белгия ще бъде Венсант Компани, който лекува травма.
Тимът на Панама за първи път в историята си ще играе на Световно състезание. Те стигнаха до дебютното си присъединяване, откакто в зона северна и централна Америка се класираха след Мексико и Коста Рика и оставиха зад себе си състава на Съединени американски щати. Големите проблеми за отбора са вкарването на головете, като през актуалната година имат едвам едно вкарано попадение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР