Днес започва футболното първенство, към което има най-голям интерес не

...
Днес започва футболното първенство, към което има най-голям интерес не
Коментари Харесай

Започва голямото шоу, наречено Английска Висша лига

Днес стартира футболното състезание, към което има максимален интерес освен у нас, а и по света. Английската Висша лига предлага най-емоционалните мачове и това я прави доста атрактивна за почитателите. Не инцидентно не малко от клубовете имат дейни почитатели в България, които са припознали някой от британските като обичан.

В първия дуел от 14:30 часа ще играят спечелилият промоция след плейофи Фулъм и носителят на ФА Къп Арсенал. " Топчиите " са доста известни у нас и неуспехите им през последните сезони бяха одобрявани тежко. Сега с Микел Артета отпред те вдъхват огромни очаквания.

В класическия час 17:00 ще играят постоянно непредвидимият Кристал Палас и мощно приключилият предишния сезон Саутхямптън. Днес трябваше да са и мачовете Бърнли - Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити - Астън Вила. Тези дуели са отсрочени поради уговорките на отборите от Манчестър в европейските шампионати през август.

В 19:30 часа Ливърпул стартира отбраната на купата. Съперникът Лийдс е от класическите в Англия, само че 16 години отсъстваше от елита. Тимът от Йоркшир отпред с Марсело Биелса има упоритостта да се върне там където му е мястото.

Последният дуел от 22:00 часа е сред типичните британски тимове Уест Хям и Нюкясъл. Там се чака здрава борба и доста страсти.
 Телевизионна спортна стратегия за събота, 12 септември
Телевизионна спортна стратегия за събота, 12 септември

Денят е доста богат на спортни събития
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР