Днес започва Европейското първенство по борба до 20 години, което

...
Днес започва Европейското първенство по борба до 20 години, което
Коментари Харесай

НА ЖИВО от Нови Сад: Йордан Топалов е на осминафинал след супер борба!

Днес стартира Европейското състезание по битка до 20 години, което е в Нови Сад, Сърбия. ТОПСПОРТ е на мястото на събитието и ще може да следите битките на българските спортисти онлайн тук. 

Част от класиците ни откриват надпреварата. Първи на тепиха ще излязат Йордан Топалов (55), Гриша Назарян (63), Димитър Рачев (77), Андрей Атанасов (87) и Алан Дзабиев (130).

Треньори са Сослан Фарниев, Терек Абделслам и Юлиян Георгиев.

На осминафиналите Дзабиев стартира против германеца Малхун. Съперник на Назарян в квалификациите пък ще бъде Товмасян от Украйна. Грузинецът Болквадзе е на пътя на Атанасов, също в квалификациите. 
 Снимка 672380
Източник:

ЕТО КАК съдебна експертиза ПРЕДСТАВЯТ НАШИТЕ МОМЧЕТА: 

За страдание, Гриша Назарян позволи загуба в мача си от квалификациите. Той поведе с 1:0 на Арсен Товмасян, само че състезаващият се за Украйна спортист съумя да обърне резултата до 5:1 в своя изгода. Към края на мача Товмасян беше контузен и лекарският екип трябваше да превърже главата му. Гриша ще се надява той да го издърпа на репешажите. 

ГРИША НАЗАРЯН - АРСЕН ТОВМАСЯН 1:5 
 Снимка 672398
Източник:

Отлично се показа Йордан Топалов. Той се развихри против сърбина Даниел Озвеги и го победи с 9:0. Данчо не остави късмет на представителя на домакините и продължава напред в шампионата. На осминафинал Топалов ще мери сили с молдовеца Сарманов. 

ЙОРДАН ТОПАЛОВ - ДАНИЕЛ ОЗВЕГИ 9:0

В категория 87 кг, Андрей Атанасов стъпи на тепиха против здравия грузинец Ачико Болквадзе. При 7:0 за противника, българският щаб изиска видео повтаряне поради нарушаване, което беше изгубено. В последна светка грузинецът победи с резултат 9:0. 

АНДРЕЙ АТАНАСОВ - АЧИКО БОЛКВАДЗЕ 0:9 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР