Днес започва двадесет и седмият кръг в Бундеслигата с двубоя

...
Днес започва двадесет и седмият кръг в Бундеслигата с двубоя
Коментари Харесай

Дерби от Бундеслигата и още немски футбол в Super hot залозите на Winbet

Днес стартира двадесет и седмият кръг в Бундеслигата с дуела сред Херта (Берлин) и Унион (Берлин), който е с начален час 21:30 и попада измежду специфичните оферти на Winbet .

Това е едвам второ дерби сред двата тима, като първият конфликт бе извоюван от Унион с минималното 1:0. Сега Херта ще търси реванш за провалянето. „ Старата дама “ възобнови чудесно сезона с типичен триумф над Хофенхайм, а днешният им противник отстъпи на Байерн Мюнхен с 0:2. Дербито е с огромен заряд, защото и двата тима не са надалеч от рисковата зона и упованията ни са оспорвана среща, в която ще станем очевидци на огромен брой нарушавания. Super hot залогът на Winbet e да бъдат показани над 4.5 картона при повишен коефициент на 2.50 от стартов 2.07 .
Второто особено предложение е от Втора Бундеслига и в него един против различен се изправят съставите на Нюрнберг и Ерцгебирге Ауе. Нюрнберг са на петнадесета позиция, единствено на точка пред застрашения от изпадане тим на Веен. „ Еф Це Ен “ са съставът с най-вече позволени голове във второто равнище на немския футбол и несъмнено имат мотиви за терзание. Техният противник е на шеста позиция и се е устремил към по-предно класиране, откакто в последния си мач реализира безапелационна победа над Зандхаузен. Ауе победи Нюрнберг с 4:3 в последната среща сред двата отбора и в този момент прогнозата ни е, че момчетата на Дирк Шустер ще запишат нов триумф в конфликт с доста попадения. Super hot залогът на Winbet за мача сред Нюрнберг и Ерцгебирге Ауе е да бъдат маркирани над 1.5 гола през първата част при повишен коефициент на 3.00 от стартов 2.60 .

Следващото бонус предложение още веднъж е от Втора Бундеслига – срещата сред Хайденхайм и Веен. Домакините от Хайденхайм преследват място в Топ 3 и се изправят против Веен, който е измежду изпадащите, само че ги препъна през първия полусезон. Гостите от Веен започнаха чудесно след паузата поради пандемията с изненадваща победа 2:1 над мощния тим на Щутгарт. Хайденхайм пък загуби от Бохум с 0:3 и прогнозата ни е, че забележим оспорвана среща, в която нито един от тимовете няма да резервира „ суха “ мрежа. Winbet предлага Super hot залог за този дуел – и двата тима да отбележат при повишен коефициент на 2.00 от стартов 1.69 .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР