Днес започва 71-ият фестивал на италианската песен „Санремо. Той ще

...
Днес започва 71-ият фестивал на италианската песен „Санремо. Той ще
Коментари Харесай

Започва фестивалът „Санремо“

Днес стартира 71-ият фестивал на италианската ария „ Санремо ". Той ще завърши на 6 март и ще се организира при изключителни ограничения за сигурност против пандемията.

Mотото на фестивала е „ Музиката не стопира ". Участват 32 реализатори. 26 от тях са известни имена като Ермал Мета, Ариза, Малика Аян и други, а новите са 8. По покана на артистичния шеф и конферансие на фестивала, ефирен водещ и някогашен диджей Амадеус, непрекъснати посетители през петте вечери ще са рапърът Акиле Лауро и футболната звезда на Милан Златан Ибрахимович, който няма да отседне в хотел, а в персоналната си яхта.

Специалните посетители - артисти, артисти и спортисти са 23-ма. Сред тях и Лаура Паузини, носителка на премията „ Златен глобус " за тази година за песента си „ Io si " ( „ Aз да " ). Тя е от кино лентата на режисьора Едоардо Понти " La vita davanti a se " („ Живот пред себе си " ) с присъединяване на София Лорен.

„ Санремо " ще бъде като телевизионно и радиошоу на публичната медия РАИ, тъй като в спектакъл „ Аристон " няма да има аудитория, нито почитатели из едноименния град, като мярка против Covid обстановката.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР