Днес задкулисието управлява България и е време за равносметка и

...
Днес задкулисието управлява България и е време за равносметка и
Коментари Харесай

Нинова иска Борисов да плати политическата сметка за задкулисието

" Днес задкулисието ръководи България и е време за равносметка и заплащане на политическа сметка. Време е министър председателят, а не бушоните му да дават отговори ", сподели водачът на социалистите Корнелия Нинова в декларация от името на парламентарната група на Българска социалистическа партия.

След като предходната седмица хазартният необут Васил Божков разгласява скрийншотове от разменени SMS-и сред него и Vladi Goranov, а преди дни популяризира " паметна бележка " сред него и притежателя на Нова тв Кирил Домусчиев, Нинова попита дали министър председателят Бойко Борисов е знаел за ставащото.

" Ако министър председателят не е знаел какво се случва в страната, то той не е за този пост, няма смисъл просто да го краси. А в случай че е знаел и не е взел ограничения, той е съизвършител и през днешния ден той би трябвало да дава отговор, а не следващият му бушон “, сподели още тя.

В едно от разменените известия Vladi Goranov написа, че е дал " скъпи инструкции на девойката ", която по думите на Божков е тогавашната председателка на Държавната комисия по хазарта Мария Филипова. А Нинова попита " какви скъпи инструкции се дават на сякаш самостоятелни държавни органи и какво получават против това тези, които им дават инструкции ".

" В последните седмици сме заляти от записи, мемоари, SMS-и, джиратари, джиранти, приели, неприели. Правителството ръководи не с забележими решения на институциите, а с невидими мемоари сред предприемачи. Правителството ръководи не с надзор върху Държавната комисия по
хазарта и Национална агенция за приходите, а с скъпи инструкции към девойки в тези държавни служби от министър на финансите ", сподели още тя.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР