Днес за вас е началото на един цивилизационен избор. Този

...
Днес за вас е началото на един цивилизационен избор. Този
Коментари Харесай

Радостин Василев: Не съм предател

" Днес за вас е началото на един цивилизационен избор. Този избор е сред дълго критото зло, в което аз съм имал присъединяване две години, без да знам това, и положителното. Аз не съм изменник, моите сътрудници не са предатели ", съобщи от парламентарната естрада министърът на спорта в оставка Радостин Василев.

" Аз учредих " ИТН ". Създавах структури на партията. Борих се, бях най-ревностният бранител на Слави Трифонов. Бях най-големият критик на Кирил Петков, само че не мога да предпочета моя водач пред българския народ ", акцентира Василев.

По думите му, когато Има Такъв Народ застава до ГЕРБ и Движение за права и свободи, за първи път страната е напът да си върне заграбени бизнеси.

" За първи път за 12 години, в мое лице като министър на спорта, страната стартира да разкрива нередности. Аз бях единственият министър на Има Такъв Народ в това държавно управление. Днес виждам моите сътрудници - Ива Митева, проф. Чорбанов и други, и виждам на техните лица един голям позор. Повярвайте ми, те не желаят да стоят до Тошко Йорданов сега ", добави Василев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР