Днес за пореден път бях на дело и преди малко

...
Днес за пореден път бях на дело и преди малко
Коментари Харесай

Лидерът на Възраждане е готов да се откаже от депутатския си имунитет по делото за всяване на паника

" Днес за следващ път бях на дело и доскоро излязох от съда. Прокуратурата ми повдигна обвиняване преди към този момент съвсем 2 години за това, че говорейки срещу така наречен противоепидемични ограничения на държавното управление на ГЕРБ и МВРО, съм създавал суматоха и неуравновесеност измежду популацията.

Тъй като към този момент съм депутат, делото беше спряно, поради имунитета, който владея след 14 ноември. Аз обаче нямам желание да се укривам зад него и на следващия ден първият документ, който ще внеса в деловодството на Народно събрание, ще бъде искане за отвод от имунитет по това дело ", във Facebook.
" Възраждане " би подкрепила държавно управление, което анулира всички ограничаващи ограничения
Партия " Възраждане " би подкрепила държавно управление, което анулира всички ограничаващи ограничения. Това сподели в ефира на bTV водачът на партията К...

" Не ме е боязън от проведената незаконна група, известна като Главна прокуратура, и считам да повеждам делото до момента в който го печеля, тъй като правдата и закона са на моя страна.

Враговете на Възраждане по този начин и не схванаха, че колкото повече ме заплашват, репресират и мачкат, толкоз повече ме стимулират да се боря с тях до цялостното им заличаване. И, както се споделя, пленници няма да взимам ", написа още той.

Припомняме, че Костадин Костадинов е упрекнат във всяване на ужас и суматоха с изявление в телевизионно изявление през март предходната година. Лидерът на " Възраждане " е обвинен и поради изявление за изчезнало огромно количество млечни артикули от държавния запас.

По думите му обаче, при направена инспекция през месец март са установени неналичия на съвсем 500 тона сирене и кашкавал, което удостоверява изречените по-рано от него изказвания.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР