Днес, за пореден път авария в довеждащият водопровод от с.

...
Днес, за пореден път авария в довеждащият водопровод от с.
Коментари Харесай

Отново авария остави без вода Мадан и съседни населени места

Днес, за следващ път повреда в довеждащият тръбопровод от с. Пловдивци остави без вода Мадан и прилежащи обитаеми места без вода. Без водоподаване денем ще бъдат семействата от миньорския град и селата Средногорци и Ловци, както и кв. „ Койнарци “ на Рудозем, уведомяват от Водоснабдяване и Канализация “ ЕООД Смолян.

Това е следващата повреда през годините на въпросният тръбопровод, който се реновира по нова технология, само че продължава да основава проблеми на популацията в района. Очаква се, водоподаването да бъде обновено в 17:00 часа.

От сдружението припомнят, че след спешни или планови прекъсвания на водоподаването е допустимо да зародят отклонения в качеството на водата. Поради осъществяваните действия по профилактика и стерилизация на оборудванията, водата в засегнатите региони не е годна за пиянство в продължение на към един ден от възобновяване на водоподаването.

Според ВиК ЕООД Смолян, всекидневно се следи равнищата на индикаторите и се ангажират навреме да уведомят популацията при открити отклонения.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР