Днес за мен е един много важен ден, защото имам

...
Днес за мен е един много важен ден, защото имам
Коментари Харесай

Филип Киркоров показа на децата си неповторима атмосфера на София и нейния колорит


„ Днес за мен е един доста значим ден, тъй като имам концерт в София. Той приключва моето огромно турне в България “. Това показа пред БГНЕС известният съветски и български артист Филип Киркоров, който срещаме дружно със фамилията му на централна софийска улица.

Музикантът по традиция се разхожда в центъра на София – от своя хотел до НДК.

„ Тази концертна зала е знак на моето детство и израстване. Бях фен на доста концерти, изнесени в тази зала от доста огромни български естрадни артисти. Мечтал съм да имам концерт там “, сподели Киркоров.

Тази година музикантът отбелязва своя 50-годишен празник. По този случай той е подготвил огромно шоу за своите многочислени фенове. Постановката на спектакъла „ Я “ е на режисьора Франко Драгоне, който е бил режисьор на Цирк дьо Солей, Селин Дион и Майкъл Джексън.

По време на разходката си Киркоров бе съпроводен от група другари и своите деца Алла-Виктория и Мартин.

„ Не желая да нарушавам традицията. Искам да обиколя този хубав град на моята втора татковина България – София със своите другари, които за пръв път са тук. Искам да покажа София и на своите деца, които също са за пръв път тук. Искам да им покажа пътя, по който татко им постоянно се е разхождал преди концерт – от хотел „ Шератон ”, по бул. „ Витоша “ до НДК “, съобщи Киркоров.

Той сподели на Алла-Виктория и Мартин хотел „ Рила “, където е отсядал със своите родители преди време.

„ В София всичко се трансформира, вършат се поправки. Това е прелестно, тъй като столицата с всеки минал ден и час се трансформира в един луксозен и цивилизован европейски град със своята неповторима атмосфера и български нюанс “, съобщи Киркоров.

„ Много съм благополучен, че още веднъж мога да посетя София. Надявам се идващия път тя още да се промени “, добави той и се обърна към дребните с въпроса: „ Харесва ли ви тук? “, а те в един глас дадоха отговор: „ Да! “.

Днес е заключителният концерт от турнето на Филип Киркоров в България. Освен столицата то включи редица градове: Русе, Варна, Бургас и Пловдив. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР