Днес югозападният вятър ще се усили, особено в планините и

...
Днес югозападният вятър ще се усили, особено в планините и
Коментари Харесай

Опасно силен вятър днес, утре - зима

Днес югозападният вятър ще се усили, изключително в планините и в регионите на север от тях, където се чакат рисково мощни пориви със скорост 20-25 метра в секунда.

Сутрешните температури ще са в интервала от 1° до 8°, в София – към 3°.

Дневните температури ще бъдат извънредно високи - в множеството региони сред 15° и 20°, в Източна България - сред 14° и 18°. През деня облачността последователно ще се усилва и през нощта против сряда ще стартират превалявания от дъжд. От северозапад, със мощен вятър, ще нахлува доста леден въздух. Очаква се внезапно захлаждане и по високите полета на Западна България, и в планинските региони дъждът ще премине в сняг.

В сряда ще има съвсем повсеместни превалявания от дъжд, а в Северна и Западна България – от сняг. Очаква се формиране на снежна завивка, а в Североизточна България и планинските проходи ще има условия за виелици и навявания. В четвъртък преваляванията ще стопират, само че понижението на температурите ще продължи. В петък още веднъж ще превалява едва, най-вече сняг. През почивните дни ще има повече слънчеви часове. Минималните температури в цялата страна ще бъдат под нулата – сред минус 5° и минус 10°, само че оптималните ще се покачват.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук .
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР