Днес взехме решения в подкрепа на българските ученици, студенти, на

...
Днес взехме решения в подкрепа на българските ученици, студенти, на
Коментари Харесай

Борисов: Даваме най-доброто на младите, за да ги обучим и да излязат после на протест

Днес взехме решения в поддръжка на българските възпитаници, студенти, на младите фамилии и работещите хора. Поехме и изпълняваме ангажимент си за възобновяване и модернизиране на кабинетите по математика и естествени науки в 160 учебни заведения в България. Това съобщи в профила си във Facebook министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година

По думите на премиера учебните кабинети "са оборудвани с най-хубавото, с цел да може младежите, децата, учениците, като ги обучим добре, да излязат на митинг ".

Министерски съвет заседава онлайн през днешния ден

За да се учат нашите деца в съвременни класни стаи и във допустимо най-хубавите условия, с сътрудниците ми от Министерския съвет през днешния ден отпуснахме по бюджетите на общините 16 586 976 лева, заяви още министър председателят Борисов.

Средствата са за реализирането на действия по национална стратегия. Тя е ориентирана към учебни заведения с новаторски практики и за развиване на нововъведения в региона на естествените науки, цифровите технологии и математиката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР