Днес взе решение, с което закри три наказателни процедури от

...
Днес взе решение, с което закри три наказателни процедури от
Коментари Харесай

Европейската комисия закри три наказателни процедури срещу България

Днес взе решение, с което закри три наказателни процедури от пакета Кръгова стопанска система, оповестява екоминистерството.
Това са процедури в региона на отпадъците и по-конкретно свързани с въвеждането в националното ни законодателство на европейските условия по Рамковата инструкция за отпадъците, във връзка с отпадъците от опаковки, както и характерните боклуци от излезлите от приложимост транспортни средства, акумулатори и батерии и такива от електрическо и електронно съоръжение.
 Tageszeitung: Ще бъдат ли орязвани европейски пари за нелиберални страни като Полша, Унгария и България? Tageszeitung: Ще бъдат ли орязвани европейски пари за нелиберални страни като Полша, Унгария и България?
Германският Tageszeitung слага към този момент и България измежду така наречен нелиберални страни в Европейски Съюз, към които до неотдавна спадаха единствено Унгария и Полша....
Също по този начин в решенията на Комисията е включено и че България не е основала система за наблюдаване на инвазивните непознати типове до 13 януари 2018 година и не е изготвила и въвела проект за деяние в тази област до 13 юли 2019 година Поради тази причина се започва нова наказателна процедура против страната ни и още 17 страни членки на Европейски Съюз – Белгия, Чехия, Германия, Ирландия, Гърция, Испания, Франция, Хърватска, Италия, Кипър, Литва, Латвия, Полша, Португалия, Румъния, Словения и Словакия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР