Днес вятърът от запад-северозапад ще се усили, в Дунавската равнина

...
Днес вятърът от запад-северозапад ще се усили, в Дунавската равнина
Коментари Харесай

Днес облачно с вятър. Максималните температури ще са между 5° и 10°

Днес вятърът от запад-северозапад ще се усили, в Дунавската низина и източните региони ще е мощен и с него ще нахлува леден въздух. Облачността ще е променлива, постоянно забележителна, без основни превалявания. Максималните температури ще са сред 5° и 10°, малко по-ниски в котловините от Западна България, в София - към 4°.

Това е прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините облачността ще е забележителна и преди обяд на обособени места, основно в масивите от Западна България, към момента ще превалява слаб сняг. По-късно след обяд облачността ще се раздра и намалее. Ще духа до мощен, по високите и открити елементи - краткотрайно плевел вятър от запад-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към минус 2°, на 2000 метра - към минус 6°.

По Черноморието облачността ще е по-често забележителна, само че след обяд ще се раздира и ще понижава. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 7° и 9°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 54 мин. и залязва в 17 ч. и 18 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 24 мин. Луната в София изгрява в 10 ч. и 59 мин. и залязва в 23 ч. и 31 мин. Фаза на луната: два дни преди първа четвърт.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР