Днес всяка козметика от различни ценови сегменти може да бъде

...
Днес всяка козметика от различни ценови сегменти може да бъде
Коментари Харесай

Основните грешки в грижата за кожата на лицето

Днес всяка козметика от разнообразни ценови сегменти може да бъде купена в съвсем всеки магазин и, несъмнено, на всички пазари. Някои от тези артикули обаче могат да бъдат рискови и неефективни за кожата, изключително когато се употребяват вкъщи. Експерт по козметика споделя, че е уверена, че нито един крем или различен артикул, платен без рецепта от експерт, няма да даде стремежи резултат: той или ще бъде непълен, или няма да ви подхожда персонално.

Случва се и човек да употребява крема като дневен крем, само че в действителност е нощен - да вземем за пример артикули за грижа за кожата, с ретинол в състава, който може да загуби успеваемост при излагане на слънце. Ние не мислим за такива тънкости, когато купуваме различен артикул, откакто сме видели задоволително реклами.

За домашна приложимост е безусловно неуместно и даже противопоказно потреблението на мезорокутер - портативно механично устройство, което се употребява в козметиката благодарение на серуми. Всяка приложимост изисква нов мезорокутер. Използването му два пъти е строго неразрешено.

Основните неточности в грижата за кожата на лицето

Не би трябвало да купувате твърди ексфолианти с части кайсиеви ядки и други сходни - такива артикули нараняват повърхността на кожата ни. След нанасяне на скраба кожата в действителност може да се почувства гладка, само че резултатът му ще продължи няколко часа, след което кожата ще изсъхне, мигновено ще стане обезводнена и уязвима.

Алкохолните тоници също са в листата с ненужни покупки. Те травмират кожата, изсушават я. 

Кремът срещу бръчки с ботокс резултат също би бил неразумна покупка. Не бива да очаквате чудеса от такива артикули - фините бръчки по лицето няма да изчезнат изцяло, защото тези артикули не са толкоз мощни. За да разрешите този проблем, е значимо да се свържете с козметици.

Трябва да се обърне особено внимание на текстилната маска с въглен, която е ориентирана към битката с черни точки и акне. Тази маска може да ви обезпечи противоположен резултат и билет за козметик за дълго време, с цел да възстановите кожата на лицето си. След потреблението на тази маска върху нея остават освен черни точки, само че и частици от кожата ви – повърхностният пласт, липидната тога е нарушена, осведоми actualno.com
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР