Днес всички погледи са вперени в Меган Маркъл. Херцогинята на

...
Днес всички погледи са вперени в Меган Маркъл. Херцогинята на
Коментари Харесай

Меган Маркъл, една снимка и как е изглеждала херцогинята преди години

Днес всички погледи са вперени в Меган Маркъл. Херцогинята на Съсекс, която напълно скоро ще подари принц Хари с дете, се трансформира в образец за подражателство и въплъщение на жанр и женственост за доста дами по света.

Ясно е обаче, че херцогинята не всеки път е изглеждала по този начин, както през днешния ден. Дори един бърз взор към зората на актьорската ни кариера ни убеждава в това. Убедихме се и от една фотография, която обиколи обществените мрежи за броени часове.

Бившата колежка на Меган - Катрин Макпий, показа в профила си в Instagram кадър, на който двете театралничат доскоро по-малко от 20 години. Девойките са се снимали за спомен зад сцената на учебен мюзикъл, в който взимат присъединяване.

" Меган и аз участвахме в мюзикъл като деца. Тя порасна и стана херцогиня на Съсекс, а аз станах звезда в West End (театър в Лондон), което си е съвсем същото, в случай че питате мен ", показа Катрин като коментар към фотографията.

Бърз коментар на визията на Маркъл от гимназията - не се е трансформирала изключително, като изключим носа й, който през днешния ден наподобява по-малък. Отношението към грима на някогашната актриса обаче очевидно се е трансформирало.

Голямо количество черен молив и яркочервено червило е композиция, която през днешния ден не можем да чакаме от нея. Разбира се, в оня миг можем да я приемем и като обвързване поради театралното осъществяване. А необятната й усмивка си е все по този начин на напред във времето на фотосите. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР