Днес всички миряни трябва да посетят църква.Луната е в знак

...
Днес всички миряни трябва да посетят църква.Луната е в знак
Коментари Харесай

Добре ще е да посетите църква в този ден

Днес всички миряни би трябвало да посетят черква.

Луната е в символ Везни до 14:48ч на 4 август. Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, долната част на гърба, целия гръбначен дирек. Подходящо за лекуване на зъби и уши.

Луната е на луфт от 09:20ч до 14:48ч. Да се заобикаля мътна вода и тъмни места, споделя астрологът Ивелина Пенчева за novini.bg.

В този период от време не предприемайте нищо значимо и ново. В 14:48ч Луната минава в мистичния знак Скорпион. Енергията на Скорпиона оказва мощно въздействие върху пикочно-половата система. Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Особено да бъдат деликатни бременните дами. Повишава се заплаха от преждевременно раждане. Да се сведе до най-малко физическото натоварване.

Лунен календар: 8 лунен ден от 13:01ч на 4 август до 14:13ч на 5 август

Денят е много сложен, не би трябвало да се претоварвате физически, душевен, прочувствено.

Подходящ за вътрешна работа над себе си. Външно можете да останете пасивни. Старайте се да не преразходвате силата си, защото има огромна вероятността за това. Вслушайте се в гласа на своята вътрешен глас. В този ден е значимо бързо да умеете да решавате проблемите, без да им оставяйте време за развиване. Време за нови и ексцентрични решения. Бъдете деликатни и не надценявайте своите благоприятни условия.

Осмият лунен ден се счита за един от най-хубавите за смирение, духовна централизация и молитва. Да поискате помилван от всички, които волно или несъзнателно сте обидили, а също и да простите на тези, които са ви наранили. В този лунен ден това става по-лесно, в сравнение с в други дни. Не изпускайте тази опция. Всички дребни разногласия би трябвало да съумеете да изгладите, тъй като от тях може да се роди сериозен спор и да се стигне до мощна злост на един към различен. Настроението и страстите излизат отвън надзор. Уж се чувствате прелестно, усмихвате се на света към вас. И след един момент всичко в близост стартира безусловно да ви нервира, да ви вбесява. Подобно прекосяване от една прекаленост в друга ясно демонстрира, че вътрешната конструкция на индивида претърпява световни промени. 

Осмият лунен ден е изключително сложен за фините натури, които са чувствителни към всевъзможни трансформации. Време за обновяване, ликвидиране, преход в ново качество. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало. Хубаво е да се отиде на черква, да се поговори със духовник или нравствен ментор. Гледайте пламъка на запалена свещ, това ще ви почисти от насъбраните негативи. Представете си по какъв начин всички обиди и несгоди изгарят в него.

Секс - В интимните връзки би трябвало да сте доста деликатни в този лунен ден. Най-добре е да го избегнете и даже да чувствате предпочитание и сили да го осъществите, по-добре е да се въздържате.

Подстригване – Не се предлага.

Слънчев календар –17 безоблачен ден - Денят е добър за тези каузи, които изискват бързи решения. Желателно е да бъдете доста деликатни с думите. Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молебствия, да се усвояват нови познания. Хубаво е да постоите малко напразно да ви подуха. Разхвърляйте храна за птиците и животните.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР