Днес всички депутати в Народното събрание получиха искането на ВМРО,

...
Днес всички депутати в Народното събрание получиха искането на ВМРО,
Коментари Харесай

Джамбазки внесе в НС идеите на ВМРО за корекции по френския проект за РСМ

Днес всички депутати в Народното събрание получиха настояването на Вътрешна македонска революционна организация, което следва да бъде добавено към така наречен предложение на Френското председателство по тематиката Македония. В него ясно са обрисувани всички типове гаранции, които страната ни би трябвало да получи в другите документи, с цел да отбрани България своя народен интерес. Не би трябвало и не може да бъде подкрепян протокол, в който няма гаранции за правата на българите в Република Северна Македония, се споделя в обява в страницата на българския представител в Екологичен потенциал и съпредседател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.

Искането е изпратено до всички парламентарно показани партии в 47-ото Народно събрание.

Съпредседателите на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки и Александър Сиди дружно с младежи и симпатизанти на Вътрешна македонска революционна организация посетиха адреса, на който живее министър-председателят Кирил Петков във вторник сутринта, с цел да приказват с него точно за тези значими въпроси, които никой от кабинета и от депутатите не разисква. Тогава министър председателят беше позорно изнесен през задния вход на кооперацията от НСО без да се види с чакащите го пред дома му жители. Снощи акцията беше пренесена пред дома на ръководителя на ГЕРБ Бойко Борисов, който много изненадващо смени позицията на партията си и сподели, че ще поддържа френската чернова, без да даде отговор кой действително ще подсигурява българския интерес в преговорния развой.

В момента симпатизанти на Вътрешна македонска революционна организация се събират при северния вход на Народното събрание, до момента в който вътре тече спор в Комисията по външна политика, на която ще участва в качеството си на евродепутат Ангел Джамбазки, допълват от Вътрешна македонска революционна организация.

Вчера пред дома на водача на ГЕРБ Бойко Борисов симпатизанти на Вътрешна македонска революционна организация влязоха в конфликт с последователи на ГЕРБ. От Вътрешна македонска революционна организация желаеха диалог с Борисов по отношение на позицията на опозиционната партия за одобрение на френското предложение за Северна Македония и България.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР