Днес, все повече родители искат децата им да бъдат записани

...
Днес, все повече родители искат децата им да бъдат записани
Коментари Харесай

Отворени врати в Advance Academy – програмиране, игри и забавление

Днес, от ден на ден родители желаят децата им да бъдат записани на извънкласни занимания – футбол, изобразяване, балет, баскетбол, проучване на език или даже композиция от няколко. Всички тези занимания имат за цел да обогатят и развият техните умения и познания, само че за какво не ги насочат и към уменията и даже специалностите на бъдещето.

Децата живеят и порастват в цифровата епоха. Няма ден, в който да не взаимодействат с технологии. Дали играейки на някоя онлайн игра на телефона, на компютъра или на PlayStation, „ пишат “ и сърфират в интернет. Технологиите са просто неизбежна част от тяхното всекидневие.

Този петък, 8ми септември от 18:30ч. , най-голямата ИТ академия в Източна България кани всички запалени по компютри деца, както и техните родители да участват . По време на събитието децата ще усетят възприятието да са част от академията, като ще се срещнат с една друга страна на обичаните си игри. Ще разгледаме платформите Scratch, Roblox Studio и Minecraft Education, както и абв-то на уеб програмирането, а точно езиците HTML и CSS. Освен всичко това, децата ще могат да поиграят на игри основани от наши курсисти.

Курсовете, които ще бъдат показани по време на отворените порти са 4:

- Програмиране на Scratch за деца от 1 до 4 клас;

- Програмиране на Minecraft за деца от 3 до 7 клас;

- Програмиране на Roblox за деца от 3 до 7 клас;

- Уеб програмиране за възпитаници за възпитаници от 5 до 12 клас.
Заповядайте да се срещнем, забавляваме, а и да научим малко за програмирането при децата.

е мястото, където може да предоставите опция на вашето дете да се забавлява, до момента в който придобива доста нови познания и умения. Целта на Академията е да помогне на децата да създадат първата крачка в света на програмирането. В свят, в който технологиите са неизбежна част от всекидневието на децата ни, уменията по програмиране скоро ще бъдат толкоз значими, колкото и знанията по непознат език.

За повече информация и записване за отворените порти в Advance Academy, можете да се обадите на телефон 0889990030, на email – [email protected] или на линка – .
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР