Днес времето в Пловдив ще се задържи почти без промяна.

...
Днес времето в Пловдив ще се задържи почти без промяна.
Коментари Харесай

Температурите леко се понижават в Пловдив, но вятърът спира

Днес времето в Пловдив ще се задържи съвсем без смяна. Температурите ще се намалят с 2-3 градуса, само че вятърът ще утихне и ще се усеща по-топло. Сутринта термометрите ще демонстрират 3-4 градуса, а следобяд ще скочат до 13-14. Не се чакат превалявания.

Сутринта над страната ще е най-вече ясно и вятърът ще стихне. На места в равнинната част от страната ще се образуват мъгли или ниска облачност. Минималните температури ще са сред 2° и 7°. През деня ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб, най-вече южен вятър. Максималните температури ще са без основна смяна - сред 11° и 16°. Атмосферното налягане ще продължи да се намалява и ще е по-ниско от междинното за месеца.

Над планините ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан вятър от запад-югозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към 12°, на 2000 метра - към 7°.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево, в утринните часове тук-там ще има мъгли или ниска облачност. Ще духа слаб до сдържан южен вятър. Максимални температури на въздуха ще са 12°-14°, колкото е температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР