Днес времето ще е слънчево, преди обяд с разкъсана облачност.

...
Днес времето ще е слънчево, преди обяд с разкъсана облачност.
Коментари Харесай

Горещо време от днес до сряда, след това захлаждане

Днес времето ще е слънчево, преди обяд с раздрана облачност. Ще духа слаб юг-югозападен вятър. Дневните температури още ще се покачат, спрямо през вчерашния ден и оптималните ще са сред 27° и 32°, в София – към 28°.



Предимно слънчево ще е и по Черноморието. Максималните температури ще са сред 20° и 24°. Температурата на морската вода е от 13° по северното крайбрежие до 16° по южното.



Вълнението на морето ще бъде едва, а вятърът - слаб, от югозапад.



В планините ще доминира слънчево време. Ще духа сдържан вятър от запад-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 17°, на 2000 метра - към 9°.

И през идващите два дни времето ще бъде най-вече слънчево, с купеста облачност, над повече региони в понеделник, а във вторник основно в следобедните часове над планините.



Вероятността за превалявания обаче е дребна. Очакват се още веднъж температури над 30°. Към средата на седмицата над Западна България ще се развива по-мощна купесто-дъждовна облачност и тук-там ще има краткотрайни превалявания, съпроводени от гръмотевици. Температурите едва ще се намалят.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР