Днес времето ще е предимно слънчево. Призори на места в

...
Днес времето ще е предимно слънчево. Призори на места в
Коментари Харесай

Лятото се завръща: ето какво време ни очаква до края на седмицата

Днес времето ще е най-вече слънчево . Призори тук-там в източните региони ще се образуват краткотрайни мъгли , оповестяват от Darik News.
 Добра вест за всички фенове на комбинацията от кола и кафе Edna предлага Добра вест за всички фенове на комбинацията от кола и кафе
Около и след обяд, основно над Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на обособени места ще превали и прегърми . Вятърът ще е слаб, най-вече от изток-югоизток. Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 29 и 34 градуса , малко по-ниски по морския бряг.

Над Черноморието ще е слънчево . Ще духа слаб до сдържан изток-югоизточен вятър. Максималните температури ще са сред 26 и 28 градуса . Температурата на морската вода е 24 - 26 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините ще е най-вече слънчево. След обяд над масивите в западната половина от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там там ще превали и прегърми . Вятърът ще е слаб най-вече от североизток. Максимална температура на 1200 метра към 23 градуса, на 2000 метра - към 15 градуса.

 жена лято Getty

В събота ще доминира слънчево време. В следобедните часове, основно над планинските региони ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми . Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 29 и 34 градуса .

В неделя ще бъде най-вече слънчево, към и след обяд - горещо.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР