Днес времето ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се

...
Днес времето ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се
Коментари Харесай

Слънчев петък, ще превали само на места в планините

Днес времето ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност и до вечерта единствено на изолирани места, основно в планините, ще превали. Вятърът ще е слаб до сдържан от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 28° и 33°, за София - към 28°. Атмосферното налягане ще се намали и ще е малко по-ниско от междинното за месеца.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 28-30°. Температурата на морската вода е 26-27°. Вълнението на морето ще е към 3 бала.

Над планините ще е най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, само че единствено на изолирани места ще превали. Ще духа слаб до сдържан, най-вече източен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 22°, на 2000 метра – към 15°.

Продължителността на деня през днешния ден, 24 август, е 13 часа и 36 минути. Ето по кое време изгря слънцето в някои градове: Добрич - 6,22 ч., Варна - 6,23 ч., Бургас - 6,24 ч., Пловдив - 6,35 ч., София - 6,41 ч., Видин - 6,43 ч.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР