Днес времето ще бъде предимно слънчево, с облаци. Температурите в

...
Днес времето ще бъде предимно слънчево, с облаци. Температурите в
Коментари Харесай

Днес слънцето ще се крие зад облаци, но ще ни стопли

Днес времето ще бъде най-вече слънчево, с облаци. Температурите в Пловдив през целия ден ще бъдат по-високи от нормалните за сезона. Очаква ни слънце и оптимални стойности от 19 градуса следобяд. Сутринта ще остане по-хладно и минималните температури ще бъдат 7 градуса. През целия ден се чака раздрана облачност, само че превалявания или съществено намаляване на температурите няма да настъпи. Синоптиците предвещават топлото време и високите градуси за началото на ноември да продължат и през новата седмица.

Облаци ще надвиснат и над морския бряг, само че температурите ще са покрай 20 градуса. По цялото Черноморие се чакат високи стойности и слънчево време. В северните региони живакът ще стигне до 18 градуса. На юг ще бъде малко по-топло със доста повече слънчеви часове. Очакват се минимални дневни температури в границите на 11-13 градуса.

В неделния ден времето над цялата страна ще остане топло и слънчево, като се чакат стойности от 17 до 21 градуса. Минималните температури заран ще останат близки до тези за сезона, само че бързо ще се затопля още преди обяд.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР