Днес времето ще бъде още по-студено, съобщи БНТ. В цялата

...
Днес времето ще бъде още по-студено, съобщи БНТ. В цялата
Коментари Харесай

Става още по-студено

Днес времето ще бъде още по-студено, заяви Българска национална телевизия. В цялата страна е в действие предизвестие от първа степен за доста ниски температури, на множеството места и оптималните ще са негативни.

Минималните температури ще са сред минус 9° и минус 4°, в София, след минус 8° тази заран, на следващия ден ще бъде минус 10°. Максималните - от минус 4° до +1°.

Облачността ще продължи да се усилва и вплътнява и по-късно след обяд в Югозападна България ще завали сняг. Северозападният вятър ще отслабне, единствено в Дунавската низина и в Източна България ще остане до сдържан.

Студено ще се задържи времето в планините. Ще духа сдържан северозападен вятър, който в множеството региони последователно ще отслабва. По високите и открити елементи ще остане мощен, с посока запад. Температурите по най-високите върхове ще паднат до минус 14°

В планинските курорти - от минус 10° на Алеко, минус 7-8° в Боровец и Пампорово до минус 4° в Банско. Облачността ще е забележителна и на доста места ще превалява сняг. Опасността от лавини отвън ски зоните в курортите остава доста висока.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР