Днес времето ще бъде облачно, като на отделни места в

...
Днес времето ще бъде облачно, като на отделни места в
Коментари Харесай

Времето: Облачно, на места със слаби валежи от дъжд

Днес времето ще бъде облачно, като на обособени места в Северна и Западна България ще има има слаби превалявания от дъжд. Покрай Дънав ще има и мъгли. Вятърът ще бъде слаб до сдържан. Минималните температури в страната ще са сред 2 и 7 градуса, като в обособени котловини и Североизточна България ще паднат и малко под нулата. Максималните температури ще са от 6 до 8 градуса в местата с по-трайна мъгла, а в Предбалкана и крайните южни региони ще доближават до 13-15 градуса, гласи прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология

Значителна облачност ще има и над планините, като тук-там тя ще бъде съпроводена със слаби превалявания от сняг, а под 1700-1800 метра – от дъжд. От запад-югозапад ще духа сдържан до мощен вятър. На височина 1200 метра оптималната температура ще е към 8 градуса, а на 2000 метра – към 2 градуса.

Над Черноморието облачността също ще е забележителна, само че съвсем няма да вали. Вятърът ще бъде най-вече сдържан, като оптималните температури на въздуха ще са сред 10 и 13 градуса. Температурата на морската вода ще е в диапазона 9-10 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Днес слънцето изгря в 7 ч. и 56 мин и ще залезе в 16 ч. и 59 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 3 мин.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР