Днес времето над страната ще бъде предимно слънчево и горещо.

...
Днес времето над страната ще бъде предимно слънчево и горещо.
Коментари Харесай

Днес слънчево и горещо и максимални температури между 35° и 40°

Днес времето над страната ще бъде най-вече слънчево и горещо. Преди обяд в Северозападна България, а в следобедните часове над източните и планинските региони ще има купеста облачност и на обособени места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан северозападен, в Източна България север-североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат най-вече сред 35° и 40°, в София към 36°.

Това е прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Главно в следобедните часове ще има купеста облачност и на обособени места ще превали и прегърми. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 29°, на 2000 метра - към 22°.

Над Черноморието ще бъде слънчево, след обяд над северното крайбрежие с купеста облачност, само че единствено на обособени места там е допустимо да превали. Ще духа бриз. Максимални температури на въздуха: 30°-33°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 28 мин. и залязва в 20 ч. и 35 мин. Продължителността на деня е 14 ч. и 07 мин. Луната в София изгрява в 08 ч. и 07 мин. и залязва в 22 ч. и 02 мин. Фаза: два дни след новолуние.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР