Днес внезапно е уволнен директорът на РЗИ Враца д-р Орлин

...
Днес внезапно е уволнен директорът на РЗИ Враца д-р Орлин
Коментари Харесай

Мръсни игрички! Уволниха без мотив директора на РЗИ Враца Орлин Димитров

Днес ненадейно е уволнен шефът на РЗИ Враца доктор Орлин Димитров, научи организация BulNews. Ръководителят на здравната ревизия настоятелно е бил поканен да посети министерството, където основният секретар опитал да му връчи заповед за уволняване. Любопитното е, че в нея липсвали претекстове за крайната мярка, като било посочено единствено, че е по преценка на назначаващия орган.
Орлин Димитров обаче отказал да получи документа, защото сега се лекува и не е на работа. Куриозното е, че той е бил показал в министерството болничен, който приключвал на 1 юни. Явно меракът да го уволнят е бил огромен, защото в първия работен ден към този момент е трябвало да бъде махнат. За тяхно страдание, доктор Димитров от през днешния ден е с продължен болничен, който е публикуван от комисия и по този начин министър Ананиев ще би трябвало да изчака с реализирането на мръсната поръчка.
Проучване на BulNews долови информация, че на последните избори локален олигарх е работил интензивно за ръководещата партия и евентуално това е била цената да се вземе главата на опитния админ.
Припомняме, че Орлин Димитров получи контракта си за шеф на Регионална здравна ревизия във Враца на 1 август 2017 година. Преди това той завоюва състезанието за началник на РЗИ в града под Околчица и получи неопределен контракт.
Сред колектива на здравната ревизия към този момент има напрежение, откакто в късния следобяд се разчуло, че желаят да махнат доктор Димитров. По неофициална информация, в случай че се стигне до неговата странна промяна, личният състав ще подаде най-малко 20 оставки. Това на процедура би блокирало за дълго време работата на РЗИ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР