Днес Витоша (Бистрица) посреща Дунав (Русе) в изключително важен мач

...
Днес Витоша (Бистрица) посреща Дунав (Русе) в изключително важен мач
Коментари Харесай

Витоша 0:0 Дунав

Днес Витоша (Бистрица) посреща Дунав (Русе) в извънредно значим мач и за двата отбора. Един против различен застават два от тимовете в долната половина на таблицата. Това ще е борба с мисъл за бъдещото оцеляване и на двата отбора. Срещата е изключително значима за “Бистришките тигри”, които търсят първия си триумф от три месеца насам и в клуба сами я дефинираха “на живот и смърт”.

Всъщност Витоша има единствено 1 победа от началото на сезона. Отборът продължава да не може да се отлепи от дъното на таблицата и с всеки идващ кръг ситуацията става все по-лошо. Сега обаче в Бистрица идва привидно по-лесен противник в лицето на Дунав и по тази причина домакините се надяват, че ще имат късмет да вземат трите точки.

От друга страна русенци също идват с огромни упоритости за този мач. “Драконите” разчитат на лесни три точки против новобранеца в шампионата и всевъзможен различен резултат с изключение на победа няма да бъде признат изключително добре в Русе.

Всъщност Витоша е много комфортен противник за Дунав, в случай че се доверим на статистиката в мачовете сред двата отбора досега. В 9 изиграни срещи русенци имат 7 победи и са позволили единствено 1 загуба и 1 тъждество. Двата отбора към този момент се срещнаха през първия полусезон, когато “Драконите” се постановиха с 2:0 на собствен терен.

efbet Лига: 18 кръг:

ВИТОША (БИСТРИЦА) - ДУНАВ (РУСЕ)

Състави:

ВИТОША: 1. Василев, 2. Гочев, 3. Зюмбулев, 5. Бонев, 6. Гьонов, 7. Кочилов, 11. Кутев, 14. Садула, 80. Котев, 93. Кабов, 23. Гъргоров

ДУНАВ: 21. Макенджиев, 11. Димов, 5. Николов, 22. Милчев, 18. Исаевски, 12. Кавалканте, 7. Лазаров, 77. Костадинов, 8. Щерев, 99. Христов, 9. Ахмедов

Стадион: “Витоша”, Бистрица
Съдия: Владимир Вълков
Начало: 14:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

efbet Лига 18 кръг, неделя 1 декември  Витоша (Бистрица) 14:30предстои  Дунав
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР