Днес виждаме колко е важна Асоциацията на прокурорите в България.

...
Днес виждаме колко е важна Асоциацията на прокурорите в България.
Коментари Харесай

Сарафов: Част от политическата класа отправя недвусмислени нападки към Прокуратурата

Днес виждаме какъв брой е значима Асоциацията на прокурорите в България. Дейностите по залесяване, срещата с учениците, на които съм имал опцията да участвам. Обучителните стратегии са от изключителна значимост. Това съобщи шефът на Националната следствена работа Борислав Сарафов по време на церемонията по отбелязване на 25 години от основаването на Асоциацията на прокурорите в България.

По думите му следствието на редица закононарушения ни задължава, освен да познаваме Наказателния кодекс и другите закони, само че и техническите нововъведения в нашето съвремие. 

В днешно време, когато обществото е доста по-разделено Асоциацията на прокурорите в България е тази, която сплотява прокурорите в цялата страна. Част от политическата класа насочва недвусмислени, неточни политически нападки към Прокуратурата. Това постанова  Асоциацията на прокурорите да предприеме дейности. Когато се приказва за промени в правоприлагането, членовете на Асоциацията би трябвало да вземат дейна роля в независимостта на Прокуратурата, означи Сарафов. 

Много пъти се ползват опорки, които нямат приложение. Вашият глас би трябвало да бъде чут. Това е вашата задача в днешното време. Всички останали могат единствено да дават препоръки. Този глас, който би трябвало да бъде чут е този, който ползва закона. Приемете тази задача, обществото, правораздаването и Прокуратурата чакат това от вас, добави още шефът на Национална следствена служба.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР