Днес видяхме как един човек, седящ на тъмно - г-н

...
Днес видяхме как един човек, седящ на тъмно - г-н
Коментари Харесай

ВИДЕО Петков: Срещу нас гласуваха 1 човек на тъмно, мутра от Банкя, човек от сараите, ведно с Пеевски и Митрофанова

Днес видяхме по какъв начин един човек, седящ на мрачно - господин Слави Трифонов, една мутра от Банкя, която праща СМС-и на хората в Народното събрание, един човек, който стои в сараите към този момент толкоз години и дефинира политиката в тази постройка с господин Пеевски, и госпожа Митрофанова, гласоподаваха против това държавно управление.

Това съобщи министър председателят Кирил Петков на площада пред десетки хиляди протестиращи против рухването на правителството след сполучливото гласуване на вота на съмнение.

" Знаете ли какво стана през днешния ден? Нещо доста хубаво! (...) Ето тези четири индивида се съединиха и взеха решение, че ще смъкват това държавно управление и ще наредят на своите подвластни депутати по какъв начин да гласоподават. Но това, което не схващат, е че това не е методът да завоюват България. Не схванаха, че всички вие нямате бутони, които те да натиснат! " - добави той.

Петков има вяра, че след през днешния ден няма да има гласоподавател на " ИТН ", който да се гордее с депутатите от Има Такъв Народ, натиснали бутона дружно с ГЕРБ, нито гласоподаватели на " Възраждане ", които да се гордеят, че  " Възраждане " - дружно с Движение за права и свободи - натиснаха бутона " за " вота на съмнение към кабинета.

" Няма хора в България, които желаят да бъдат водени от тази четворна коалиция. С това гласоподаване те направиха най-лошото за себе си - този избор е една дребна стъпка към дългия път да си отвоюваме страната! ", съобщи министър председателят. 
Кирил Петков сподели на протестиращите, че те са гарантът, че България ще наподобява по различен метод след идващите избори.
Доскорошният ръководител на Народното събрание Никола Минчев също приказва за малко пред хилядите стачкуващи:

" Ще продължим да вършим това, което вършим до момента, че и по-добре. И няма да оставим нещата незавършени, тъй като не подобен е нашият жанр. Благодарим ви, вършим го поради всички вас! "

Ето и цялата тирада на Кирил Петков на площада

 



Източник: Оффнюз

 

 
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР