Днес Видинският съд ме осъди на 5 месеца затвор, 3

...
Днес Видинският съд ме осъди на 5 месеца затвор, 3
Коментари Харесай

Георги Георгиев, БОЕЦ: Осъдиха ме, защото защитих съпругата си

" Днес Видинският съд ме осъди на 5 месеца затвор, 3 години изпитателен период, тъй като през 2019 година опазих брачната половинка си и себе си от нападението на три мутри, които в продължение на три дни тормозеха фамилията ми, представяйки се за публицисти. Разбира се, ще апелирам ". Това заяви пред БНР Георги Георгиев, ръководител на неправителствената организация БОЕЦ – " България, обединена с една обща цел ".

Сдружението уредника митинг под наслов " Да на смяната, не на подмяната " в сряда, 28 април, пред Народното събрание:

" По време на летните митинги БОЕЦ отстояваше претенции, за които години наред сме се борили, само че виждаме, че след изборите има оттегляне по тях - ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, така наречен чугунено болшинство, няма да разреши да се случат промените в правосъдната система и в Изборния кодекс. Това стана ясно единствено за няколко дни - при гласуването в Народно събрание за чуването на основния прокурор Иван Гешев и при гласуването за електронен избор при смяна на Изборния кодекс ".

По думите му тежките промени не могат да се случат в този момент, тъй като " към момента е тежка мощта на статуквото ".

Според Георгиев няма да може да се сформира държавно управление от партиите в 45-ото Народно заседание и ще се върви към предварителни избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР