Днес ви срещаме с една прекрасна жена.Тя е майка, добра

...
Днес ви срещаме с една прекрасна жена.Тя е майка, добра
Коментари Харесай

Lady Bulgaria International 2022 Мария Бойчева: Не се впечатлявам от мнението на хората


Днес ви срещаме с една прелестна жена.Тя е майка, добра брачна половинка и носителка на купата,,Lady Bulgaria International 2022”. Тя е позната най-много от поредицата „ 40 седмици – Пътят на едно дете “. Това е първата цифрова поредност на BTV и ДНК, отдадена на родителството.Тя е Мария Бойчева.Ето по какъв начин отговори Мария на особено заложените ѝ въпроси от Християн Гьошев.



1. Здравей Мария, разкажи ни повече за себе си…

– На 32 години съм, родена съм в красивия Благоевград, само че към този момент съвсем 15 години пребивавам в София. Цял живот съм обичала спорта и всичко обвързвано с хубостта и здравето. До скоро имах лична зала за групови тренировки, където също по този начин преподавах Каланетика и Канго Джъмбс. Покрай фамилията, имам наследник на 6 години, и служебните задължения с Miracle Body нямах задоволително сила да продължа професионално да се занимавам със спорт.

2. Хорското мнение оказвало ли е въздействие върху теб?

– Хорското мнение в никакъв случай не е оказало въздействие върху мен, колкото и нескромно да звучи, в никакъв случай не се съпоставям с останалите и това е моята загадка да не се впечатлявам от мнението на хората.

3. Какво ще кажеш на хората, които не имаха вяра, че ще успееш и ще стигнеш дотук?

– Моето обграждане ме познават доста добре и постоянно са вярвали в мен, защото знаят, че не се спирам пред нищо и никого. Около мъжа ми имаше хора, които до скоро поддържаха теорията, че красивите дами са глупави, а пък жена с дете над 30 години не става за друго с изключение на да пере чорапите на мъжа си. Към днешна дата мога единствено да им благодаря, тъй като “разпалиха фитила на бомбата, която се таи в мен” и занапред следва да демонстрирам доста от своя капацитет.



4. Каква е тайната на триумфа ти?

– Да обичаш това, което правиш и да правиш това, което обичаш. Винаги съм се шегувала, че не инцидентно не съм счетоводителка. За да успее човек би трябвало да развива, това в което е добър, а не да следи какво е съвременно или платено, като активност.

6. Каква е твоята рецепта за благополучен живот?

– Все още съм в търсене на цялостното благополучие. Винаги съм вярвала, че ще го намеря, когато отида да пребивавам на остров Бали. Един ден ще ви пиша от там, с цел да ви кажа дали съм го намерила.

7. Има ли нещо, за което съжаляваш?

– Честно казано – не. Има към какво повече да се стремя, само че не и да скърбя. Аз съм човек, който работи импулсивно, постоянно споделя и прави каквото мисли и желае, тъй че всяко едно мое деяние е мечтано. Аз съм човек, който обича да мечтае и мисли за бъдещето, не за предишното.



8. Какво ти донесе купата,,Lady Bulgaria 2022”.

– Тази купа ми донесе страсти, които бях не запомнила. До преди 10-на години работих интензивно, като модел. Тогава хората ме познаваха от разнообразни реклами и филми. Сега след състезанието Lady Bulgaria виждам още веднъж обществения интерес към себе си. Но най-важното е, че в този момент по-лесно съумявам да стигна до деца и институции, които имат потребност от това някой да им подаде ръка.

9. Имаш лична марка чай,,разкажи ни повече за него. Защо тъкмо чай реши да правиш?

– Моята марка чай е основана след доста дълги години опит с какви ли не артикули на пазара. Като жена, която постоянно се е грижила за своето здраве и тяло, желаех да основа артикул, който да е естествен и безопасен, на налична цена и в това време да дава резултати. Така след дълго събеседване с една от водещите заводи за билки в България, и най-хубавите технолози, създадохме чайовете на . Работата ми, като треньор по каланетика ме среща всекидневно с доста хора, които желаят да подобрят здравословното си положение, това ме стимулира да основа естествен артикул, с който да им оказа помощ.



10. Как съчетаваш работата с чая и фамилния си живот.

– Не е по никакъв начин елементарно да бъдеш работеща майка и стопанка. В моето всекидневие се оправям изцяло сама. Нямам баби, домашни помощници или детегледачки. Но считам,че всяка една себеуважаваща се жена би трябвало да бъде отдадена на това което прави и на фамилията си, и несъмнено да се поддържа и да наподобява добре. При мен за в този момент се получава с доста неизменност, дисциплинираност и вярно разпределено време. Всеки ден си върша график на идните срещи и задания. Обичам да комбинирам приятното с потребното, тъй че доста пъти може да ме видите във фитнес залата, до момента в който въртя на колелото да организирам служебни диалози или да удостоверявам поръчки на клиенти.

11. Сама ли правиш всичко или имаш екип, с който работиш. Имаш ли поддръжка от твоя брачен партньор за бизнеса ти?

– В началото на основаването на пробвах да работя с екип от хора, само че опита ми сподели, че на този стадий най-успешно за мен е да си върша всичко сама. Влагам цялата си сила в това, което върша. Говоря с съвсем всеки един мой клиент и дружно сортираме най-хубавата композиция от продуктите на Miracle Body.

12. Трудно ли е да се развива бизнес в България? Как Covid-19 попречи на твоята работа?

– Бизнес се прави мъчно освен в България, а по-целия свят. Бюрокрацията е тежка даже и в Европа, споделям го от опит. В България е една концепция по-трудно, поради финансовите благоприятни условия на българското население. При мен Covid-19 не попречи толкоз доста на работата ми, тъй като в този миг хората си дадоха сметка, че би трябвало да положат повече старания да бъдат здрави. В момемта това извънредно повишаване на всичко се отрази на моя бизнес. Цените на билките се усилиха, доставките също.



13. Какво ти следва до края на тази година?

– До края на тази година съм си пожелава едно ужасно лято със фамилията ми. Имах достойнството да бъда номинирана за First Lady Bulgaria 2022 в региона “здраве и красота”. След няколко седмици ще бъде и оповестяването на наградените.

В момента за създадох нови артикули – соли за вана и антицелулитен скраб за тяло. Основната цел за мен е тези артикули да съумеят да доближат и впечатлят моите клиенти, по този начин както чая.


Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР