Днес ви представяме прости решения за тъмни кръгове под очите

...
Днес ви представяме прости решения за тъмни кръгове под очите
Коментари Харесай

Този зеленчук премахва тъмните кръгове под очите

Днес ви представяме елементарни решения за тъмни кръгове под очите – по какъв начин да премахнете този проблем благодарение на зеленчуци, които са свежи и елементарно налични когато и да е на годината. Описаните по-долу лекувания са лесни и бързи. Със сигурност ще намерите време да ги пробвате. Най-добре е да употребявате артикули от личната си градина или градината на другар – тогава може да сте сигурни, че са релативно „ екологични “, не са прекомерно наторени и „ наблъскани “ с химикали. Всички знаем трикове за прикриване на сенките, само че в случай че имаме опция да ги премахнем елементарно и на ниска цена с натурални способи – коства си да опитаме!

Използвайте компреси от сурови картофи
Натурални маски против бръчки към очите
Кожата под очите изисква специфични грижи, защото е доста по-тънка, в сравнение с останалата част от лицето, по-лесно се поврежда и изсъ...
Прочети повече
Има два метода да употребявате картофи за унищожаване на сенките - нарязани или на каша. Картофите съдържат огромно количество калий, който понижава отока, а нишестето успокоява възпалението. Който и да изберете, не забравяйте да го охладите първо в хладилника, откакто го приготвите.

Обелете картофа, по-късно - измийте го щедро и по-късно нарежете две резени по към 0,5 см всеки, охладете го в ледник и по-късно го поставете като компрес върху долния клепач за към 10 минути. След няколко такива процедури ще забележите разликата.

Друг метод е да извършите нещо като картофено пюре. Настъргваме картофа или го смиламе в блендер. След това увийте кашата в марля и охладете в ледник. След това слагаме на очите. Опитайте се да задържите компреса допустимо най-дълго за оптимален резултат.

Подпухналост и тъмни кръгове под очите може да се отървете от тях и като употребявате компреси от сурови краставици.
Как да се оправиш с подпухналите очи
Кожата към очите е доста тънка - единствено половин милиметър, мека, сензитивна, съвсем няма лоен пласт, тъй че непрекъснато й липсва влага....
Прочети повече
Краставиците съдържат потребни субстанции като антиоксиданти и флавоноиди, които понижават отока и дразненето и регенерират кожата. Нарежете краставицата на филийки и ги поставете в ледник, с цел да се охладят. След това поставете резените върху клепачите и наредете и изпод, под клепачите. Оставете ги да подействат за към 30 минути. Изплакнете с хладка вода.

Подпухналост и тъмни кръгове - под очите може да се отървете от тях и като употребявате отвара от магданоз. Този способ също е потвърден във времето.

За да извършите отвара от магданоз (за предпочитане от личната си градина), имате потребност от една връзка магданоз. След като го измиете усърдно, залейте го с 2 чаши вряла вода и го оставете да престои към 5 часа. След това време го прецедете през марля в бутилка или буркан. С получената отвара измивайте региона към очите няколко пъти дневно или правете компреси.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР