Днес вестник ДУМА навърши 32 години от създаването си. Лидерът

...
Днес вестник ДУМА навърши 32 години от създаването си. Лидерът
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Докато има БСП, ще има ДУМА, и докато има ДУМА, ще я има БСП

Днес вестник " ДУМА " навърши 32 години от основаването си. Лидерът на Българска социалистическа партия, вицепремиер и министър на стопанската система Корнелия Нинова поздрави екипa на вестника в редакцията им на „ Позитано” 20.

„ Поздравявам екипа на в. " ДУМА " с 32-годишнината от основаването му. Както в дните от това време, по този начин и през днешния ден, работата ви е по-важна от всеки път освен за партията и нейните членове, само че и за читателите на вестника “, сподели в приветствения си адрес към редакцията Нинова.

„ Докато има Българска социалистическа партия, ще има " ДУМА ", и до момента в който има " ДУМА ", ще я има Българска социалистическа партия “, съобщи Корнелия Нинова.

Рожденият ден на вестника поздравиха и ръководителят на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ Георги Свиленски, ръководителят на Комисията по защита в Народното събрание, зам.-председател на Българска социалистическа партия и ръководител на Фондация " ДУМА " Атанас Зафиров, зам.-председателят на медийната комисия в Народното събрание Александър Симов, ръководителят на БАС Евгени Белий и други.

Георги Свиленски и Атанас Зафиров пожелаха здраве, триумф и самообладание на колектива на в. " ДУМА ", с които оцелява към този момент 3 десетилетия в комплицираната медийна среда.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР