Днес Венера влиза в знак Телец, където ще остане до

...
Днес Венера влиза в знак Телец, където ще остане до
Коментари Харесай

Венера влиза в знак Телец

Днес Венера влиза в символ Телец, където ще остане до 24 април – В връзките ще стартира да се появява нужда от чувство за надеждност, непоклатимост, реципрочност на възприятията. През този интервал би трябвало да изразявате любовта си, да бъдете нежни и деликатни към сътрудниците, да им дадете чувство за комфорт.

Възникналите разногласия в същото време няма да са бурни, само че ще са продължителни.
Луната е в символ Везни до 01:58ч на 2 април. Вибрациите на Везните носят съмнение и колебливост и в тези дни мъчно се взема решение и се прави избор. При всички обстановки в общуването си би трябвало да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Важно е да покажете своето почитание към всеки човек. Най-уязвими сега са бъбреците, ендокринната система, най-много подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса би трябвало да изключително деликатни.

Днес е пълнолуние в 15:38ч в символ Везни. Това е рисково време. Тъй като в един месец това е второто пълнолуние, такава Луна се назовава синя. Името е алегорично и няма отношение към цвета на небесното тяло. Това събитие е извънредно рядко, оказва мощно въздействие върху държанието на хората, нарушава възприемането на действителността, предизвика спорове, повреди. Особено мощно неговите сили се възприемат от сензитивните, прочувствени или небалансирани хора. Ако в един месец има две пълнолуния, силата му се удвоява. Това може да бъде доста рисково както за обособени хора, по този начин и за обществото като цяло. Синята луна пробужда стадното възприятие (инстинкт). В този интервал е доста елементарно да се управляват масите, да се постановат някои хрумвания върху тях. Не се предлага да се включвате в разногласия, кавги, да стартирате спорове. Един рационален метод за излизане от всяка обстановка е дипломацията.

14 лунен ден продължава до 19:50ч. Това е най-мощният ден на месеца. Този ден постоянно носи със себе си неприятно въодушевление, ниско самочувствие. Не би трябвало да оставяте обаче тези усеща да ви превземат. Най-доброто средство против тях са точно интензивността, действието и физическото натоварване. Това е време, когато хората желаят да кажат нещо, само че не смеят да го създадат. Говорят с недомлъвки. Така че вие слушайте деликатно какво ви споделят. В друго време този лунен ден има много позитивни характерности и носи положителни благоприятни условия, само че ретроградното придвижване на Меркурий в този момент ги прави невъзможни.
Можете да се занимавате с значими битови каузи, да организирате огромно пране или общо разчистване на дома. Също по този начин е добър ден за всевъзможен тип ремонт и строителство. Не би било неприятно енергийно да почистите къщата и пространството си.
Добре е да се заобикаля горчиво и сладко, а да се отдава желание на солената храна, орехи, бадеми. Може да предприемете изсъхнало недояждане. Благоприятно да изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, значи, че вървите по погрешен път.
Секс - Благоприятен ден за полови връзки при фамилните двойки. Може да разнообразите интимния си живот като изпробвате нови техники или го вършиме на разнообразни места.
Подстрижката може да докара до изпитване на страхове и тъга, по тази причина по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, ще стартира продан на информация, а това ще се отрази на вашият нравствен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите действия, на своя избор, в триумфа на замисленото, ще почувствате отмалялост на границата на мъчителното положение.
15 лунен ден стартира в 19:50 и продължава до 20:57ч на идващия ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР