Днес Великобритания обяви въвеждането на законопроект, който ще позволи санкциите

...
Днес Великобритания обяви въвеждането на законопроект, който ще позволи санкциите
Коментари Харесай

Великобритания запазва санкциите срещу Русия, докато Украйна не получи компенсации

Днес Англия разгласи въвеждането на законопроект, който ще разреши глобите против Русия да останат в действие, до момента в който Москва не изплати обезщетения на Украйна, заяви английското външно министерство. Това предложение на Обединеното кралство идва в поддръжка на украинската страна, която продължава да се пази от съветската инвазия.

Новият законодателен акт разрешава на английското държавно управление да резервира глобите против Русия в действие, променяйки задачите им. Те към този момент ще имат за цел насърчаването на изплащането на обезщетения от страна на Русия. Предложените ограничения имат за цел да накарат Москва да поеме отговорността за войната в Украйна, като се обезпечи финансова помощ за възобновяване на страната, съобщи Българска телеграфна агенция.

Министърът на външните работи на Англия, господин Джеймс Клевърли, акцентира нуждата от поддръжка за Украйна, като се има поради тежестта на войната и потребността от обилни старания за възобновяване. Той съобщи: " Ужасяващите последствия от войната на Путин са ясни, а потребностите на Украйна от възобновяване са големи. С помощта на тези ограничения укрепваме метода на Обединеното кралство и удостоверяваме готовността на Англия да употребява наказания, с цел да подсигурява, че Русия ще заплати за възобновяване на страната, която атакува по този начин неразумно. "
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР