Днес вече не говорим за закъснели линейки и загубени човешки

...
Днес вече не говорим за закъснели линейки и загубени човешки
Коментари Харесай

Проф. Костадин Ангелов: Не всички научиха урока, да не се връщаме в изходяща позиция!

Днес към този момент не приказваме за закъснели коли за спешна помощ и изгубени човешки животи, за недостиг на кревати в лечебните заведения, тъй като проблемите са били решени с положителната организация. Резултатите са впечатляващи, само че уроците не са научени от всички. Това посочи министърът на опазването на здравето проф. Костадин Ангелов пред публицисти в Стара Загора, където участва на откриването на обновената Клиника по хематология в Университетската болница в града. Той прикани за рационален спор на идната среща с представителите на заведенията за хранене, заведенията и нощните клубове, на която ще бъдат разисквани вероятни разновидности за тяхното действие.

" Днес не може да забравим с лека ръка положените старания и на следващия ден още веднъж да се върнем в изходяща позиция ", предизвести министърът.

От 4 февруари ще отворят порти учебни заведения, спортни зали и културни центрове, разгласи проф. Ангелов. При открито нормализирано равнище на смъртност ще бъдат отслабени още ограничения. България води консервативна, само че далновидна политика при преодоляване на коронакризата, акцентира здравният министър.

Костадин Ангелов повтори известната мисъл " Народ, който не познава историята си, може да повтори грешките ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР