Днес възпитаници на детска градина Еделвайс“ и филиалът й в

...
Днес възпитаници на детска градина Еделвайс“ и филиалът й в
Коментари Харесай

Послания върху есенен лист за пътна безопасност

Днес ученици на детска градина „ Еделвайс “ и филиалът й в Кюстендил насочиха послания към водачи на коли и пасажери за безвредно присъединяване в придвижването.

Децата им подариха от тях и учителките им направени есенни послания за сигурност на пътя. Посланията върху есенния лист, които са част от обучителната стратегия по пътна сигурност, децата подаряват за 9-та образователна година.

Програмата е част от образователния проект за работа на детското заведение и се реализира от РУО – Кюстендил, педагозите и пътни служители на реда от ОДМВР – Кюстендил.

Днес при децата бяха инспекторите от бранш „ Пътна полиция “ на ОДМВР – Кюстендил, Бисер Стоилков и Радослав Тасков. Малчуганите споделиха, че постоянно, когато се возят, употребяват защитните колани и столчетата в колите. Препоръчаха и на водачита, на които подариха послания, да не не помнят да си поставят защитните колани. Благодариха на служителите на реда за общото им присъединяване в превантивната демонстрация и ги поканиха за нови срещи.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР