Днес във Франция се очаква провеждането на нови протестни действия

...
Днес във Франция се очаква провеждането на нови протестни действия
Коментари Харесай

Нови масови протести се чакат във Франция, властите са нащрек

Днес във Франция се чака провеждането на нови протестни дейности на така наречен „ жълти жилетки “. Според медиите във Франция, в Париж се чакат минимум 8000 протестиращи. Префектурата на полицията в Париж заяви за засилено полицейско наличие. Очаква се в Париж да бъдат ангажирани 8000 представители на органите за запазване на публичния ред и сигурност, както и да бъдат ситуирани блиндирани коли на жандармерията.

Основното място на осъществяване на протестните дейности се чака още веднъж да бъде 8-ми регион на Париж, на и наоколо до „ Шанз Елизе “.

Възможни са митинги и в други обитаеми места в страната, както и ново събиране на протестиращи наоколо до или на автомагистрали и пътища в страната.

Министерството на външните работи още веднъж предлага на българските жители, пребиваващи или пътуващи във Франция, да се осведомят авансово за настоящата конюнктура, да демонстрират внимание и прецизно да следват напътствията на локалните управляващи.

Преди предприемане на пътешестване да се осведомят авансово за вероятно затворени пътища, входове и изходи на автомагистралите или пунктове за възнаграждение на пътни такси, където най-често може да има съществуване на протестиращи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР